Stefan har ordet

Fredag 2022-09-30

Stefan Paulsson

Hoj!

Skellefteå börjar så smått att duka upp för V75 tävlingar imorgon. Omgången håller hög klass och vi ser välfyllda startlistor med representanter från stora delar av travsverige. Skellefteå hedrar en legendar inom sporten, Stig Lindmark har sitt styrkeprov i programmet sedan 2011 och han ståtar med över 3000 segrar och 64 championat, helt fantastiskt. Jag har själv haft äran att träffa Stig ett par gånger genom åren och man kände sig som ett litet barn på julafton när han drog i gång sina anekdoter från travets historia.

Daniel Wäjersten har bra snurr på grejerna och jag talade med honom i telefon nu på morgonen och han tyckte att Fabulous Pellini i den sista avdelningen kunde vara en vinnare. Vi arbetar såklart febrilt med omgången och imorgon ska hemläxan vara gjord. Andelarna är öppnade tills imorgon och jag hoppas du löser en biljett och hänger med segertåget upp till Västerbotten.

Super Days tågar vidare och ikväll saxas omgången mellan Axevalla och Bollnäs. Fina lopp på Skaraslätten och där ska ni nog hänga på Stallbacken då vi har folk på plats. V86-jackpoten kommer delas ut nästa onsdag och vi ser att potten stiger så smått. Just nu är den uppe i 14 extra miljoner och det kommer säkert mera till Solvalla / Åby den 5:e oktober.
Jackpotandelarna till V86 öppnas redan i eftermiddag så gå redan in nu och säkra din andel hos din favoritläggare.

Vi hälsar er såklart varmt välkomna till oss på Jägersroandelar och lycka till på spelet.

/Stefan