Stefan har ordet

Fredag 2023-01-27

Stefan Paulsson

Halmstad bjuder upp till dans.

Vi åker till Halmstad med V75 denna vecka och det följer med en rejäl jackpot. Det blev en enkel runda förra lördagen så därför hittar vi 17 extra miljoner i potten vilket smakar mumma. Halmstad brukar som alltid bjuda på fantastiska förutsättningar för de fyrbenta och så kommer det även att bli på lördag.

Ledaren i allsvenska körsvensligan är Stefan Persson. Hemmabana för Stefan imorgon och han är ju såklart rejält påläst. Stefan hjälper oss med omgången och ni hittar hans andelsspel under Jägersrogästen. Stefan sitter upp på omgångens största favorit Con Crow samt kör hela sex utav sju V75 lopp imorgon.
Hur gör Stefan? Häng med på hans andel.

Vi måste ju oxså skriva några rader om PRIX D'AMÉRIQUE. Vinterns största höjdpunkt är här och för mig är det lite som en VM final i fotboll och enligt min mening världens tuffaste lopp. Sverige har lyckats tre gånger under 2000 talet med att besegra Frankrike och det säger ju en hel del hur krävande loppet är. I år så ser det även skralt ut för svenska vinstchanser men så kul att vi fick med några representanter från Sverige. Ska jag skrika ut en vinnare redan nu så får det bli Hooker Berry som sedan vinsten i mitten av december i PRIX DU BOURBONNAIS kunnat sikta på PDA. Hästen har sedan körts försiktigt och kommer ut på söndag med full form. Favorit kommer troligtvis bli Idao De Tillard som jag tycker är mera speedy än stark. Men loppet i år är oerhört öppet. Njut av travsport när den är som bäst under hela helgen.

Våra andelar är öppnade och vi välkomnar er in i butiken under hela helgen med start för spel till V64 från Romme ikväll. 19.30 drar vi i gång där.

Häng med!

/Stefan